divendres, 7 de novembre del 2008

Comissió electoral Consell Escolar

Volem informar-vos que aquest any toca renovar el Consell Escolar i la direcció ens demana als pares formar part de la comissió electoral. Us detallo a continuació de què es tracta i demano que si algun pare pot estar disponible el dia 11 de novembre a mig matí, i vol participar d'aquest acte ens ho faci saber a la major brevetat per tal de comunicar-ho a l'escola. Es important que quan l'escola ens convoca donem el nostre suport.
"Com ja deveu saber a l'APA, aquest any toca renovació del Consell Escolar del nostre centre, així com del Consell de Participació de la llar d'infants Barrufets. Pel que fa referència al Consell Escolar, hi ha un calendari establert que comunicarem a les famílies en forma de circular. El primer tràmit a complir és la constitució de la Comissió Electoral que ha de vetllar pel correcte desenvolupament de tot el procés.Com que dura molt poca estona, hem pensat de fer-ho el dia 11 de novembre, dimarts, a l'hora del pati (aproximadament a partir de les 10:50). Caldria un/a representant de les famílies per poder constituir aquest dia la comissió. Pot ser qualsevol persona. No cal que formi de l'actual Consell Escolar, ni tan sols que sigui de l'APA. Quan tingueu la persona, ho comuniqueu a la Rosa o a mi i tirarem endavant el procés."

",Complemento la informació de l'anterior correu, ara parlant del Consell de Participació de la llar d'infants Barrufets. Podem constituir la comissió electoral d'aquest consell el mateix dia a la mateixa hora . Per fer-ho, però, necessitaríem un pare o mare de la llar, ja que el representant del PAS i el director són els mateixos, i ja faríem venir alguna educadora de la llar per poder completar correctament el procés."

Des de l'Apa quedem a l'espera de les vostres notícies. Moltes gràcies pel vostre temps.


Lidia Torres
lidiator@gmail.com